Veliko slavlje košarke u Vukovaru

S velikim zadovoljstvom pišem ovaj post znajući da smo kao Udruga uspjeli.

Uspjeli smo od ideje do realizacije koja je kulminirala turnirom u subotu privući, motivirati i ekipirati udrugu za kvalitetan rad.

U našem gradu, na našem terenu gdje smo odrastali, organizirali smo prekrasan košarkaški događaj. Održan je prvi “Vukovar 3×3 Vol. 1” turnir u 3×3 košarci. Turnir je službenog karaktera sa
FIBA prijavom i pripadajućim ranking bodovima.

Mogli smo vidjeti pravu uličnu košarku i odlične ekipe iz raznih dijelova Hrvatske i okolice. Naši mlađi nažalost ne mogu često vidjeti takav basket u svom gradu, a kamoli igrati.

Mlađi, koji su imali i svoj revijalni turnir, imali su priliku vidjeti pravi ulični basket s puno kontakta. Mogli su vidjeti atrakciju i atmosferu prepunu pravog navijanja i basket pun adrenalina.

Veliko hvala svima koji su svojim dolaskom podržali ovaj događaj.

Veliko hvala svim ekipama na turniru na odličnoj i fair play igri.

Veliko hvala svima koji su nam pomogli u organizaciji prvog turnira, kako prijateljima tako i sponzorima bez kojih ovaj turnir na ovako
kvalitetnoj razini ne bi bilo moguće odraditi.

Mi, ekipa iz Udruge Vukovar basket smo ovim uspjehom, sada kad znamo da možemo, dobili dodatan motiv za nastavak rada u smjeru koji smo i zacrtali o čemu ćemo više uskoro.

Na kraju želimo naglasiti da su mladi motiv za sve što namjeravamo raditi u budućnosti.